Tuyau d’arrosage Rusty Rose

Ingenting slår kombinationen av romantik och det vilda, som en magnifik vildros. Lägg till en touch av nyckfullhet till ditt hem och erbjuda Rusty Rose till din trädgård. Vi lovar dig att mer än en kommer att svimma över detta rör som, fäst på din fasad, kommer att stjäla mer än ett hjärta. Du kommer utan tvekan att bli kär i dess bedårande rosa nyans. Våra premium deluxe trädgårdsslangar matchar perfekt med våra munstycken och väggfästen.

För en detaljerad beskrivning och mått, scrolla ner på sidan.

115

In Stock

Envoi le même jour pour commandes faites avant 11 h HEC les jours de la semaine

Add to wishlist

Livraison gratuite

À partir de 1 000 SEK/$ 100/£ 100

 

Expédition le jour-même

Commande passée avant 11h en semaine

 

Rapide et suivie

Expédition par DHL et FedEx

 

Retours gratuits

Étiquettes retour pré-imprimées

 

The Rusty Rose pipan

Vem sa att en trädgårdsslang måste vara ledsen? Denna mycket snygga ljusrosa trädgårdsslang kommer att lägga till en touch av mjukhet och elegans till vilken fasad eller terrass som helst.

Design

Våra designade trädgårdsslangar kommer i en rad fängslande färger för att spegla din unika stil. De kommer alla i förpackningar lika eleganta som en designerväska. Den stickade förstärkningen runt innerröret på denna färgglada trädgårdsslang säkerställer flexibilitet och förhindrar veck från att bildas. Plastytan håller inte kvar smuts och är UV-beständig för att förhindra missfärgning orsakad av exponering för solljus. Din trädgårdsslang kommer att behålla sin ursprungliga färg i flera år. Alla rör är gjorda av PVC och innehåller inget bly, kadmium eller ftalater, så vattnet förblir drickbart. Rosorna darrar av lycka när slangen stänker dem med rikligt och rent vatten. Den medföljande slangen är 20 meter lång. Och om du behöver en längre längd… . köp två. Vi kommer att förse dig med förlängningsbeslaget gratis. (Våra slangar levereras kompletta med kopplingar – så du måste lägga till ditt valda Garden Glory monteringssats när du beställer din trädgårdsslang.)

Mått

Längd: 20 m Diameter: 13 mm
Vikt: 4 kg
5 års garanti

SKU: 77 Categories: ,

A perfect match for

 • Bird Nest kit

  295
 • Rusty Rose hose holder

  65
 • Rusty Rose Kit

  195
 • Claw hose holder Silver

  195